Glympse

Glympse voor Android

Track je contacten met deze geolocatie-app

Glympse is een gratis geolocatie-app waarmee je jouw locatie deelt met wie je maar wilt. Perfect voor als je wilt weten of je geliefden ergens veilig zijn aangekomen of als je benieuwd bent of je vrienden in de buurt zijn.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Erg gemakkelijk te gebruiken
  • Veel manieren om je locatie te delen
  • Laat je locatie in real time op je Facebook wall zien
  • Goede integratie met contacten en agenda
  • Cross platform - wordt door de meeste apparaten ondersteund

TEGEN

  • Tijdslimiet van vier uur op het delen van je locatie

Uitmuntend
8

Glympse is een gratis geolocatie-app waarmee je jouw locatie deelt met wie je maar wilt. Perfect voor als je wilt weten of je geliefden ergens veilig zijn aangekomen of als je benieuwd bent of je vrienden in de buurt zijn.

Bomvol handige tracking-mogelijkheden

Glympse heeft veel nuttige functies, waaronder de mogelijkheid om een profielfoto in te stellen, berichten te sturen, de kaartendienst te veranderen of een Glympse naar iemand anders te "bumpen" met de Beam-functie (alleen voor Android).

Glympse synchroniseert met je agenda, waardoor je snel je locatie met andere deelnemers aan een evenement kan delen, zodat ze kunnen zien dat je onderweg bent.

Je locatie kun je ook publiekelijk delen. Stuur bijvoorbeeld een Glympse naar Facebook of Twitter, zodat je vrienden en volgers kunnen zien waar je bent. Handig als je met een groep mensen hebt afgesproken en je wilt ze laten weten dat je er aan komt.

Makkelijk mensen volgen en meet-ups plannen

Glympse is simpel, maar goed uitgevoerd. Om je huidige locatie met iemand te delen, tik je hun telefoonnummer of e-mail, of selecteer je degene uit je contacten. Vervolgens krijgt hij/zij een link die, als deze geopend wordt, een kaart weergeeft op de (mobiele) browser.

Hierop wordt je exacte locatie in real time weergegeven. Je bewegingen worden aangegeven met een groene lijn. Het is ook mogelijk een eindpunt in te stellen, zodat de persoon die naar de kaart kijkt precies weet waar je bent en waar je uiteindelijk naar toe gaat.

Een uitstekende geolocatie-app

Glympse is een erg handige app, zeker als je vrienden en familie verschillende platformen gebruiken. Met Glympse volg je iedereen op elk moment, zonder gedoe.

Meeste downloads Kaarten & GPS voor android

Beoordelingen about Glympse

Promotie×